Rega murah Layar gedhe nggunakake Ngarep olahraga olahraga olahraga olahraga treadmill olahraga treadmill

Cheap Price Big screen Home use Gym fitness exercise running machine treadmill sports Motorized treadmill

Katrangan singkat:

Pelabuhan: FOB FUZHOU PORT; FOB NINGBO PORT;
Ketentuan Pembayaran: L / C; D / A; D / P; T / T
Kemampuan Suplai: 500 Set / Set saben dina
Papan Asal: Fujian China
Tes denyut jantung: Genggem

Detail Produk

Tag Produk

PL-B6 (1)

Detil Cepet

Pelabuhan: FOB FUZHOU PORT; FOB NINGBO PORT;

Ketentuan Pembayaran: L / C; D / A; D / P; T / T

Kemampuan Suplai: 500 Set / Set saben dina

Papan Asal: Fujian China

Tes denyut jantung: Genggem

Jarak Kacepetan: 1.0-14 KM / H

Aplikasi: Omah

PL-B6-02
PL-B6-03

Ukuran Majelis: 1584 * 794 * 1138mm

Ukuran Lipat: 1584 * 794 * 205.5mm

Bahan: Baja

Jenis Kelamin: Unisex

Nomer Model: PL-B6

Ukuran Mlaku Efektif: 1300 * 480mm

Motor: 1.0-3.0 HP

Jeneng merek: PULO

Set Kombo Ditampa: 0

Fungsi: Tingkat panas

Is_kustomisasi: Ya

Jenis Mengemudi: Listrik

Ukuran Packing: 1675 * 900 * 235mm

PL-B6-04
PL-B6-05

Lipat: ya

Tampilan Konsol: Kacepetan, Mlaku, Mileage, Detak jantung

Jinis Layar: Layar LCD

Jembar: 48-50cm (ora kalebu)

Bantalan beban: 120KG

Detailing Packing: Karton lapisan 5 coklat sing Diekspor nganggo Kantong PE, Kardus, Treadmil anyar poli-busa.

Wektu timbal

1-68 Setel 40 dina

68 Set Negotiable

Spesifikasi

FAQ

Papan Asal: Fujian, China,

Jeneng merek: PULO

Nomer Model: PL-B6

Lipat: Ya

Tes denyut jantung: Ya

Rentang Kacepetan: 1.0-14.0 KM / H

Tampilan Konsol: Kacepetan, Mlaku, Mileage, Detak jantung,

Motor: 1.0-3.0 HP

Ukuran mlaku sing efektif: 1300 * 480mm

Ukuran Packing: 1675 * 900 * 235mm

Ukuran perakitan: 1584 * 794 * 1138mm

Ukuran lempitan: 1584 * 794 * 205.5mm

Bantalan beban: 120kg

 

PL-B6

Treadmill levitasi magnetik

Kontrol siji tombol swara cerdas

Penyerapan kejut suspensi magnetik

 

Kontrol tombol siji bisa digunakake kanthi gampang

Desain minimalis panel tutul

Siji Kunci wiwitan lan mungkasi

Kontrol Kecepatan Knob

Mlaku gratis

 

Sabuk sing nganggo lapisan multi-panyerepan bisu lan kejut

Lumahing tahan ageman

Lapisan nyuda kebisingan

Lapisan penguatan Kekuwatan Tinggi

Lapisan panyerepan kejut EVA

Lapisan Dhukungan Kekuwatan Dhuwur

Q. Napa milih PULO minangka pemasok sampeyan?

A, Kualitas Tinggi, Minangka salah sawijining panyedhiya utama peralatan fitness,

PULO ngontrol materi lan nggabungake produk berkualitas tinggi,

B, Desain Paling Anyar, Kita duwe pabrik dhewe sing nyedhiyakake produk dhewe sing cocog karo pasar ing wektu cendhak kanggo klien,

C, Kauntungan kita, Saben desain bakal menehi rega kompetitif kanggo saingan karo pasar.

Q. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?

Ora, kita pabrik ora dagang perusahaan, nanging kita duwe hak ekspor bisa ngekspor langsung,

P. Apa mupangat kanggo importir utawa distributor jangka panjang?

Sampeyan bisa entuk rega paling murah kanggo produk lan nggunakake logo lan stiker dhewe kanthi bebas, sawise layanan adol apik, uga bisa menehi bagean distributor kanggo didandani.

PL-B6-06
PL-B6-01
PL-B6-07
PL-B6-08
PL-B6-09
参数1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan