Mesin lari treadmill sing anyar tekan mesin lipat omah kanthi motor

New arrival treadmill running machine fitness motorized home folding machine

Katrangan singkat:

Pelabuhan: FOB FUZHOU PORT; FOB NINGBO PORT;
Ketentuan Pembayaran: L / C; D / A; D / P; T / T;
Kemampuan Suplai: 500 Set / Set saben dina
GW / NW: 57kg / 49kg
Papan Asal: Fujian China

Detail Produk

Tag Produk

PL-B5 (1)

Detil Cepet

Pelabuhan: FOB FUZHOU PORT; FOB NINGBO PORT;

Ketentuan Pembayaran: L / C; D / A; D / P; T / T;

Kemampuan Suplai: 500 Set / Set saben dina

GW / NW: 57kg / 49kg

Papan Asal: Fujian China

Tes denyut jantung: Genggem

Jarak Kacepetan: 1.0-14.8 KM / H

Aplikasi: omah

PL-B5-02
PL-B5-03

Ukuran Majelis: 1547 * 740 * 1295mm

Miring: 0-15%: Konfigurasi standar

Ukuran Lipat: 393 * 740 * 1544mm

Bahan: Baja

Jenis Kelamin: Unisex

Nomer Model: PL-B5

Ukuran Mlaku Efektif: 1200 * 430mm

Motor: 0.85-2.0 HP

Jeneng merek: PULO

Set Kombo Ditampa: 0

Fungsi: Detak jantung

is_customized: ya

Jenis Mengemudi: Listrik

Ukuran Packing: 1640 * 790 * 300mm

Lipat: Ya

PL-B5-04
PL-B5-05

Tampilan Konsol: Kacepetan, Mlaku, Mileage, Detak Jantung

Jinis Layar: Layar LCD

Jembar: 42-44cm

Beban Beban: 120kg

Rincian paket: Karton coklat 5 Lapis sing Diekspor nganggo tas PE, Carboard, treadmill anyar umpluk,

Wektu timbal

1-68 Setel 40 dina

> 68 set Negosiasi

Spesifikasi

Papan Asal: Fujian, China

Jeneng merek: PULO

Nomer Model: PL-B5

Tampilan Konsol: Layar LCD HD 10.1 Inci

Miring: 1-15%

Lipat: Ya

Tes denyut jantung: Ya

NW (kg): 49

GW (kg): 57

PL-B5-05

Papan Asal: Fujian, China

Jeneng merek: PULO

Nomer Model: PL-B5

Tampilan Konsol: Layar LCD HD 10.1 Inci

Miring: 1-15%

Lipat: Ya

Tes denyut jantung: Ya

NW (kg): 49

GW (kg): 57

PL-B5

Tapak sikil treadmill rumah tangga sing cerdas

TRANSIL INSTALASI GRATIS PULUO

 

Ngirit ruangan: Bisa diselehake ing pojok cilik omah, awak cilik, kamar siji bisa dipilih, gampang obah

Mung dienggoni 0.3㎡: Bisa dilebokake ing pojokan omah cilik, Super cocog karo jinis kulawarga cilik, awak cilik, malah kamar siji bisa milih.

Mode Program: Mitra olahraga sing paling apik, layar sentuh Acrylic 10.1 inci layar LCD HD 6 sing mlaku.

 

Layar LCD HD 10,1 inci kanthi 6 program mlaku

Kanthi Layar LCD HD 10.1 Inci, bisa gampang ditampilake efek fitness, nglacak status kegiatan saben dina kanthi cerdas, lan nyetel program fitness kanthi fleksibel adhedhasar data lan pangowahan ing awak,

 

Sabuk balap kualitas apik sampeyan bisa ndeleng apa sing sampeyan entuk.

 
Sabuk sing nganggo lapisan multi-panyerepan bisu lan kejut

Lumahing tahan ageman

Lapisan nyuda kebisingan

Lapisan penguatan Kekuwatan Tinggi

Lapisan panyerepan kejut EVA

Lapisan Dhukungan Kekuwatan Dhuwur

FAQ

P1: Suwene babagan wektu pangiriman?

A1: Sajrone 7-30 dina

P2: Apa MOQ kasebut?

A2: 1 set kanggo peralatan kekuatan lan 1 set kanggo treadmill

Q3; Kepiye babagan pambayaran:

A3: T / T, L / C

P4: Apa sampeyan duwe sertifikasi?

A4: Ya, kita wis liwati CE, ISO9001, RoHS,

P5: Napa milih PULO minangka pemasok sampeyan?

A5: Kita duwe pabrik dhewe, bakal nyedhiyakake produk dhewe sing cocog karo pasar ing wektu sing cendhak kanggo klien.

PL-B5-01
PL-B5-07
PL-B5-08
PL-B5-09
PL-B5-10
PL-B5-11
PL-B5-12

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan