Babagan Kita

Fujian Puluo Health Science & Technologies Co., Ltd.

PULO, lair ing taun 2020. minangka merek treadmill ing Fujian Puluo Health Science & Technologies Co., Ltd. PULO fokus ing layanan integrasi R&D, produksi lan penjualan treadmill, lan komitmen kanggo nyedhiyakake "solusi fitness cerdas" kanggo mayoritas wong fitness.

Perusahaan kita duwe tim profesional sing nduweni kualifikasi, sing nduweni katrampilan paneliten lan pengalaman produksi sing akeh, langkah riset lan pangembangan mesthi dadi gegayuhan sinkronisasi internasional, Kita duwe teknologi produksi canggih, peralatan produksi kelas siji lan peralatan uji coba profesional kanggo nggayuh otomatisasi lan operasi linier semi-otomatis, Perusahaan nggunakake sistem manajemen mutu kanthi ketat kanggo njamin kualitas produk lan stabilitas dhuwur.

Wiwit didegake, perusahaan wis dipanggonke ing pasar treadmill sing cerdas, kanthi tujuan pengalaman pangguna sing luwih apik lan daya saing inti riset lan pangembangan produk. Kanthi penampilan modis lan produk berkualitas tinggi, pengalaman interaksi komputer-manungsa sing profesional lan cerdas lan kaunggulan kompetitif pasar kanthi kinerja biaya tinggi, luwih disenengi para konsumen lan dadi salah sawijining merek bermutu ing bidang treadmill ing China.

E51A1471-01
E51A1473-02
E51A1477-03
E51A1480-04
E51A1524-05
E51A1529-06

Wiwit didegake, Perusahaan iki wis ngembangake macem-macem saluran, kayata e-commerce, distribusi kantor lan perdagangan luar negeri. Lan nggawe upaya strategis kanggo tujuan strategis internasionalisasi merek. Perusahaan kasebut duwe kekuwatan teknis sing kuwat, peralatan pangolahan lengkap lan teknologi produksi canggih. Saiki, Zona Industri Minqing Platinum duwe 20.000 meter persegi lokakarya produksi modern lan 13.000 meter persegi bangunan lengkap kanggo R&D lan penjualan, sing nyuntikake luwih akeh inovasi lan kawicaksanan ing tim kanthi metode manajemen profesional, adhedhasar data, cerdas lan modern.

Perusahaan duwe jangkoan pasar sing jembar, inventaris materi sing cukup, inventaris sing ana ing dhasar dhasar. nanggepi layanan sawise-sales pas wektune. ngrampungake kuwatir pelanggan, organisasi produksi fleksibel, siklus pangiriman cekak, lan panyedhiya bahan baku sing disenengi lan stabil.