Tur Pabrik

Adhedhasar globalisasi, kita setya dadi praktisi teknologi peralatan fitness lan kualitas, nuduhake produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo pangguna global, Ngadeg perspektif donya, tren lan kabutuhan, wawasan sing jero babagan para pelanggan, pamikiran pemasaran sing unik, Kualitas minangka jiwa perusahaan, supaya luwih akeh wong ngerti kualitas, merek lan kapercayan, kita nyedhiyakake produk lan program fitness berkualitas tinggi, aktif promosi merek lan nggedhekake panandha, mbangun saluran ritel kluwarga multi-level, gym profesional lan pasar level liyane.

Kanthi ngerteni inti saka fitness, strategi pangembangan produk lan katrampilan profesional, Puluo nggawe produk peralatan fitness sing unik, lan duwe wawasan babagan permintaan pasar fitness global kanggo nggawe jaringan pemasaran global kanggo nyukupi kabutuhane fitness global, kanggo nyelehake pasar kanthi pamikiran sing maju, sing populer ing Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Timur Tengah, lsp. Luwih saka 100 Negara lan wilayah, kayata Korea Selatan, Jepang lan China, disenengi lan disenengi global konsumen lan nggawe masa depan sing luwih apik bebarengan karo mitra.

factory_img