Hubungi Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Fujian Puluo Health Science & Technologies Co., Ltd.

Tel: + 86-591-62319096 / 1370509499

Alamat: No.40. Jalan Baijin Timur. Zona Industri Baijin. Kota Minqing, Fuzhou.Fujian.China

Jam: Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00 / Setu, Minggu: Tutup