• banner
  • R&D

    R&D

    PULO fokus ing layanan integrasi R&D, produksi lan penjualan treadmill, lan komitmen kanggo nyedhiyakake "solusi fitness cerdas" kanggo mayoritas wong fitness.

  • Quality

    Kualitas

    Kanthi penampilan modis lan produk berkualitas tinggi, pengalaman interaksi manungsa-komputer profesional lan cerdas lan kaunggulan kompetitif pasar kanthi kinerja biaya tinggi.

  • Service

    Layanan

    Tanggepan layanan sawise-sales pas wektune. ngrampungake kuwatir pelanggan, organisasi produksi fleksibel, siklus pangiriman cekak, lan panyedhiya bahan baku sing disenengi lan stabil.

Bintang Produk

  • 1
  • PULO, lair ing taun 2020, yaiku merek treadmill ing sangisore Fujian Puluo Health Science & Technologies Co., Ltd. mayoritas wong fitness.

Rawuh Anyar