Kabar

  • How to make fitness a habit?
    Wektu kirim: Apr-22-2022

    Fitness ing urip ora mung cara kanggo ngilangi lemak lan entuk otot, nanging uga cara urip.Dadi kepiye carane nggawe fitness dadi pakulinan?1. Goal kudu dhuwur, nanging ora bisa digayuh Apa nambah daya tahan, melu triatlon, utawa nindakake push-up 25 lengkap, nyetel gol bisa ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Mar-25-2022

    Kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, panemuan peralatan treadmill ndadekake luwih akeh wong seneng mlaku ing njero ruangan tanpa metu saka omah. Cara njaga treadmill wis dadi perhatian utama. Ing ngisor iki sawetara saran: Lingkungan Panggunaan Treadmill dianjurake pl.. .Waca liyane»

  • Wektu kirim: Mar-18-2022

    Bentenipun antarane treadmill komersial lan treadmill ngarep wis masalah akeh panuku treadmill.Apa investor ing papan fitness utawa penggemar fitness biasa, isih kurang kesadaran babagan treadmill.Dadi apa bedane trea komersial ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Mar-03-2022

    Kanthi nambah taraf urip.Treadmill wis wiwit digunakake kanthi akeh.Saiki luwih akeh treadmill ora mung nduweni fungsi mlaku sing prasaja, nanging uga nonton video lan ngrungokake musik.Intine yaiku nggabungake piranti puter maneh video kanthi ...Waca liyane»

  • What’s the difference between a treadmill and a real run?
    Wektu kirim: Jan-11-2022

    1, Kaluwihan saka mlaku ruangan 1. Mobilize liyane Otot kanggo melu Lari ruangan luwih angel saka treadmill mlaku, lan liyane kelompok otot kudu mobilized kanggo melu ing operasi.Mlaku iku olahraga senyawa Komplek banget.Kaping pisanan, sampeyan kudu mobilisasi sikil lan ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Dec-22-2021

    Miturut laporan dening firma riset pasar, pasar barang olahraga Eropa bakal ngluwihi US $ 220 milyar ing taun 2027, kanthi tingkat pertumbuhan senyawa taunan rata-rata 6.5% saka 2019 nganti 2027. Kanthi owah-owahan pasar, wutah pasar barang olahraga...Waca liyane»

  • Why is it difficult to keep fit?
    Wektu kirim: Dec-13-2021

    Kabeh perkara ing donya sing mbutuhake upaya terus-terusan kanggo nyekseni asil angel ditindakake.Kebugaran, mesthi, ana akeh perkara ing urip, kayata sinau alat musik, nggawe keramik lan liya-liyane.Napa angel banget kanggo tetep fit?Akeh wong sing ngomong ora duwe wektu, akeh ...Waca liyane»

  • Intelligent fitness will become a new choice for mass sports
    Wektu kirim: Dec-03-2021

    Yen kita takon apa sing paling disenengi wong kontemporer, kesehatan mesthi dadi topik sing paling penting, utamane sawise wabah kasebut.Sawise wabah kasebut, 64,6% kesadaran kesehatan masyarakat wis ditingkatake, lan 52,7% frekuensi olah raga wong wis saya apik.Spesi...Waca liyane»

  • Chinese women love fitness more than men? 
    Wektu kirim: Nov-23-2021

    Bubar, konsultasi media AI nerbitake investigasi lan Laporan Riset babagan status pasar lan tren konsumsi industri Gym China ing taun 2021, sing nganalisa potensi pangembangan lan potret pangguna industri Gym China.Laporan kasebut nuduhake manawa luwih saka 60% ...Waca liyane»

  • Forecast and analysis of global interactive fitness market from 2020 to 2024
    Wektu kirim: Nov-15-2021

    Ing laporan babagan pasar fitness interaktif global sing dirilis dening technavio, perusahaan riset pasar lan konsultasi internasional sing misuwur, ing pertengahan April 2021, diprediksi manawa pasar fitness interaktif global bakal tuwuh $ 4.81 milyar wiwit taun 2020 nganti 2024, kanthi rata-rata. taunan c...Waca liyane»

  • Stick to running five kilometers a day. What will happen in two years?
    Wektu kirim: Nov-09-2021

    1、 Kebugaran fisik ngluwihi 90% wong ing saubengé Yen sampeyan bisa mlaku sak jam saben dina, Terus mlaku setaun, Kebugaran fisik bakal ngluwihi 90% wong ing saubengé, Sampeyan ora perlu kuwatir babagan munggah tangga. nalika lift dipateni, ora angel maneh m...Waca liyane»

  • Understanding waist and abdomen training is helpful for running
    Wektu kirim: Nov-01-2021

    Kekuwatan pinggul lan weteng uga nduweni judhul modis, yaiku kekuatan inti.Sejatine, amarga bangkekan lan weteng cedhak karo tengah awak, mula diarani inti.Mulane, inti mung istilah posisi ing kene lan ora nggambarake tingkat wigati.1. Pinggang lan weteng ...Waca liyane»

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2