Klub olahraga kelas komersial treadmill olahraga skala gedhe peralatan mlaku peralatan tunggal multi-fungsi peralatan fitness

Commercial-grade gym club treadmill large scale sports fitness running equipment single multi-function fitness equipment

Katrangan singkat:

Pelabuhan: FOB FUZHOU PORT; FOB NINGBO PORT
Ketentuan Pembayaran: L / C; D / A; D / P; T / T
Kemampuan Suplai: 500 Sets / Sets saben dina
GW / NW: 113 KG / 103 KG
Papan Asal: Fujian China

Detail Produk

Tag Produk

PL-C6 (1)

Detil Cepet

Pelabuhan: FOB FUZHOU PORT; FOB NINGBO PORT

Ketentuan Pembayaran: L / C; D / A; D / P; T / T

Kemampuan Suplai: 500 Sets / Sets saben dina

GW / NW: 113 KG / 103 KG

Papan Asal: Fujian China

Tes denyut jantung: Genggem

Jarak Kacepetan: 0.8-20km / jam

Aplikasi: Omah

PL-C6-03
PL-C6-02

Ukuran Majelis: 1750 * 860 * 1450mm

Miring: 0-15%: Konfigurasi Standar

Bahan: Baja

Jenis Kelamin: Unisex

Nomer Model: PL-C6

Ukuran Mlaku Efektif: 520 * 1400mm

Motor: 1.5-5.0 HP

Jeneng merek: PULO

Set Kombo Ditampa: 0

Fungsi: Detak Jantung

Is_kustomisasi: Ya

Jinis nyopir: Listrik

Ukuran Kemasan: 1850 * 900 * 430mm

Lipat: Ya

Tampilan Konsol: Kacepetan, Mlaku, Mileage, Detak jantung

Jinis Layar: Layar LCD

Jembar: Luwih saka 50cm (Kalebu)

PL-C6-04

Bantalan Beban: 150 KG

Detail Kemasan: Karton 5 Lapisan Brown sing Diekspor nganggo Kantong PE, Kardus, Treadmil anyar poli-busa,

Wektu timbal

1-68 Setel 40 dina

68 set Negosiasi

Spesifikasi

Papan Asal: Fujian china

Jeneng merek: PULO

Nomer Model: PL-C6

Tampilan Konsol: 6 tanggal Acrylic Visuaizetion

Miring: 1-15%

Lipat: Ya

Tes denyut jantung: Ya

NW (kg): 103

GW (kg): 113

Rentang kacepetan: 0,8-20 KM / H

Tampilan Konsol: Kacepetan, Mlaku, Mileage; Detak jantung,

Motor: 1.5-5.0 Puncak HP

Ukuran mlaku sing efektif: 520 * 1400mm

Ukuran Kemasan: 1850 * 900 * 430mm

Ukuran Majelis: 1750 * 860 * 1450mm

Bantalan beban: 150kg

 

PL-C6

Treadmill komersial ringan

Konfigurasi upgrade anyar

Layar 15.6 Inci

Papan Mlaku 68 cm

 

Layar tampilan Layar Dual

Desain sing Diubengi, kabeh data olahraga bisa dideleng ing tampilan lengkap

 

Tampilan detail
Self-feuling otomatis

Ngluwihi umur treadmill

 

Kunci keamanan magnetik

Narik lan mungkasi / nyegah tiba

 

Sensing detak jantung

Ramdam sensing / ngawasi wektu nyata

 

Palung panyimpenan ketel

Selehake barang / digunakake kanthi cepet

 

Sabuk sing nganggo lapisan multi-panyerepan bisu lan kejut

Lumahing tahan ageman

Lapisan nyuda kebisingan

Lapisan penguatan Kekuwatan Tinggi

Lapisan panyerepan kejut EVA

Lapisan Dhukungan Kekuwatan Dhuwur

FAQ

1. Kapan aku bisa njaluk kutipan?

Kita bakal ngutip sajrone 12 jam

2. Kepiye cara njupuk conto kanggo mriksa kualitas sampeyan?

A. Kita bisa ngirim conto saham, nanging sampeyan kudu mbayar gratis.

B. Kita bakal nggawe conto minangka syarat sampeyan sawise kabeh rincian dikonfirmasi

3. Apa jinis file sing sampeyan trima kanggo nyithak?

PDF, Ai, Draw inti, JPG resolusi dhuwur,

4. Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

Ya, KAMU duwe tim profesional kanggo ngrancang lan nggawe, Pls menehi ide sampeyan bakal nggawa ide menyang tampilan sing sampurna,

5. Kepiye aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

Pabrik kami ing Fuzhou, Fujian, China, Nalika sampeyan ing stasiun utawa bandara Fujian, pls nelpon lan kita bakal njupuk sampeyan rauh,

PL-C6-01
PL-C6-05
PL-C6-06
PL-C6-07
PL-C6-08
PL-C6-09
PL-C6-10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan