Peralatan olahraga fitness gym peralatan treadmill mlaku mesin treadmill fitness layar amba murah

Electric gym fitness equipment equipment treadmill running machine cheap big screen home fitness treadmill

Katrangan singkat:

Pelabuhan: FOB FUZHOU PORT; FOB NINGBO PORT
Ketentuan Pembayaran: L / C; D / A; D / P; T / T
Kemampuan Suplai: 500 Sets / Sets saben dina
GW / NW: 41KG / 37KG
Papan Asal: Fujian China

Detail Produk

Tag Produk

PL-C2 (1)

Detil Cepet

Pelabuhan: FOB FUZHOU PORT; FOB NINGBO PORT

Ketentuan Pembayaran: L / C; D / A; D / P; T / T

Kemampuan Suplai: 500 Sets / Sets saben dina

GW / NW: 41KG / 37KG

Papan Asal: Fujian China

Tes denyut jantung: Genggem

Jarak Kacepetan: 1-10 km / jam

Aplikasi: Omah

PL-C2-02
PL-C2-03

Ukuran Lipat: Kurang saka 0.3

Bahan: Baja

Jenis Kelamin: Unisex

Nomer Model: PL-C2

Ukuran Mlaku Efektif: 1100 * 420mm

Motor: 0.65HP / 500W

Jeneng merek: PULO

Set Kombo Ditampa: 0

Fungsi: Detak Jantung

Is_kustomisasi: Ya

Jenis Mengemudi: Listrik

Ukuran Packing: 1650 * 730 * 220mm

Lipat: Ya

Tampilan Konsol: Kacepetan, Wektu Mlaku, Mileage, detak jantung,

Jinis Layar: Layar LCD

Jembar: 42-44 cm

PL-C2-04

Bantalan Beban: 130 KG

Detail Kemasan: Karton lapisan 5 coklat sing diekspor karo tas PE, Kardus, treadmill anyar umpluk

Wektu timbal

1-68 Setel 40 dina

68 Set Negotiable

Spesifikasi

Papan Asal: Fujian, China

Jeneng merek: PULO

Nomer Model: PL-C2

Tampilan Konsol: Layar LCD 3 Windows (Lampu latar biru)

Lipat: Ya

Tes denyut jantung: Ya

NW (KG): 37

GW (KG): 41

Jarak Kacepetan: 1.0-10.0 Km / jam

Tampilan Konsol: Kacepetan, Wektu Mlaku, Mileage, detak jantung,

Motor: 0,65 HP / 500W

Ukuran mlaku sing efektif: 1100 * 420mm

Ukuran Packing: 1650 * 730 * 220mm

Bantalan Beban: 130 KG

 

Treadmill multifungsi

Ora mung bisa mlaku, nanging bisa nolak lemak

Fungsi mlaku, fungsi penolakan lemak

PL-C2

 

Sampeyan kudu duwe

Kombinasi treadmill lan mesin sing ngilangi lemak

Awak nggabungake fungsi treadmill lan mesin obah lemu, ditampilake kanthi gampang lan lancip, Ora mung treadmill, nanging uga mesin sing ngilangi lemak.

 

Sabuk sing nganggo lapisan multi-panyerepan bisu lan kejut

Lumahing tahan ageman

Lapisan nyuda kebisingan

Lapisan penguatan Kekuwatan Tinggi

Lapisan panyerepan kejut EVA

Lapisan Dhukungan Kekuwatan Dhuwur

FAQ

1. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Kita minangka produsen berorientasi ekspor, kantor kita mapan ing Fuzhou lan pabrik ing Minqin,

2. Kapasitas produksi:

Kita duwe 4 jalur produksi otomatis kanthi kapasitas produksi saben dina luwih saka 10.000.

3. Kontrol kualitas kita:

Kita duwe tim inspeksi kanthi 10 QA lan QC

4. Pangembangan kita "

Kita duwe tim pangembangan karo 5 teknisi sing berpengalaman,

5. Kauntungan kita:

Kita bisa nawakake barang sing pas karo rega sing kompetitif kanggo sampeyan.

6. wektu pangiriman:

Wektu pengiriman biasane 45 dina sawise nampa setor,

7. Bayaran kita:

Biasane nampa T / T lan L / C

8. garansi:

Kita duwe garansi setaun kanggo njamin layanan purna jual.

PL-C2-05
PL-C2-01
PL-C2-06
PL-C2-07
PL-C2-08
PL-C2-09
PL-C2-10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan