Gaya anyar kualitas apik Pilihan warna Standar Sentuh Layar Sentuh

New Style high quality Best Choice Standard Color Screen Touch Treadmill

Katrangan singkat:

Pelabuhan: FOB FUZHOU PORT; FOB NINGBO PORT
Ketentuan Pembayaran: L / C; D / A; D / P; T / T;
Kemampuan Suplai: 500 Set / set saben dina
Bantalan Beban: 150 Kg
Papan asal: Fujian China

Detail Produk

Tag Produk

PL-AS6 (1)

Detil Cepet:

Pelabuhan: FOB FUZHOU PORT; FOB NINGBO PORT

Ketentuan Pembayaran: L / C; D / A; D / P; T / T;

Kemampuan Suplai: 500 Set / set saben dina

Bantalan Beban: 150 Kg

Papan asal: Fujian China

Tes denyut jantung: Genggem

Aplikasi: hone

Daya Motor DC: 4,5 HP DC

PL-AS6-02
PL-AS6-03

Ukuran Majelis: 1830 * 860 * 1350mm

Jarak Kacepetan: 1.0-18.8 km / jam

Bahan: Baja

Jenis Kelamin: Unisex

Ukuran Mlaku Efektif: 520 * 1360mm

Nomer Model: PL-AS6

Logo: Kasedhiya Logo Khusus

Jeneng merek: PULO

Fungsi: Bangunan Awak, Pangaturan Cepet

Isi ulang Layanan Timer: Konfigurasi standar

Jinis: Treadmill Fitness ing Omah

is_customized: ya

Jinis nyopir: Listrik

Daftar Kemasan: 1810 * 900 * 440mm

PL-AS6-04
PL-AS6-05

Lipat: Ya

Jinis Layar: Layar LCD

Jembar: Luwih saka 50 cm (kalebu)

Detailing Packing: Karton lapisan 5 coklat sing diekspor nganggo tas PE, Kardus, treadmill anyar umpluk.

Wektu timbal

1-36 set 35 dina

37-86 set 40 dina

86 set Negosiasi

Nomer Model: PL-AS6

Ukuran Mlaku Efektif: 520 * 1400mm

Motor DC: 4.0 HP

Miring: Konfigurasi Standar 0-15%.

Jarak Kacepetan: 0.8-20km / jam

Papan kekandelan mlaku: 18mm

Ukuran Majelis: 1750 * 860 * 1450mm

Ukuran Kemasan: 1850 * 900 * 430mm

Bobot Kotor / Bobot Bersih: 113KG / 103 KG

Bantalan beban: 150 KG

PL-AS6-06

Olahraga Treadmill Komersial

Kanca kanggo elit pribadi

Treadmill ekologis sing sehat

 

89 KG Bobot Bersih

150kg Bantalan

52 * 136cm Mlaku

8cm Regula safety

4,5 Ngirit energi HP

4,5 HP Super bisu Ngirit energi super Ora ana perawatan

 

Sabuk sing nganggo lapisan multi-panyerepan bisu lan kejut

Lumahing tahan ageman

Lapisan nyuda kebisingan

Lapisan penguatan Kekuwatan Tinggi

Lapisan panyerepan kejut EVA

Lapisan Dhukungan Kekuwatan Dhuwur

FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Fujian, China, Mulai taun 2020, Jual menyang Eropa Selatan (10%), Eropa Lor (10%), Eropa Kulon (10%), Amerika Selatan (10%) Eropa Wetan (10%). Amerika Selatan (10%) , Amerika Utara (10%), ana sekitar 51-100 wong ing kantor kita.

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto pra-produksi sadurunge produksi massal, mesthi inspeksi pungkasan sadurunge dikirim

3.apa sing bisa dituku saka kita?

Treadmill

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Desain tampilan pribadi, riset independen lan pangembangan kontrol inti, produksi kontrol elektronik, kanthi akeh paten produk, khusus kanggo produksi treadmill, mesin lempar lemak,

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat pangiriman sing ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD,

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T; L / C; Kertu Kredit, PayPal, Awis,

Pidato Bahasa: Inggris, Cina

PL-AS6-01
PL-AS6-07
PL-AS6-08
PL-AS6-09
PL-AS6-10
PL-AS6-11
PL-AS6-12

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan