Pabrik Langsung Deluxe Peralatan Fitness Rumah Tangga Multifungsi Listrik Treadmill lipat

Factory Direct Deluxe Home Fitness Equipment Multifunction Electric Motorized foldable Treadmill

Katrangan singkat:

Pelabuhan: FOB FUZHOUPORT; FOB NINGBO PORT;
Ketentuan pambayaran: L / C; D / A; D / P; T / T;
Kemampuan Suplai: 500 Set / Set saben dina
GW / NW: 115 KG / 103KG
Papan Asal: Fujian China

Detail Produk

Tag Produk

PL-AS7 (1)

Detil Cepet:

Pelabuhan: FOB FUZHOUPORT; FOB NINGBO PORT;

Ketentuan pambayaran: L / C; D / A; D / P; T / T;

Kemampuan Suplai: 500 Set / Set saben dina

GW / NW: 115 KG / 103KG

Papan Asal: Fujian China

Tes denyut jantung: Genggem

Jarak Kacepetan: 1.0-18.8km / jam

Aplikasi: Omah

PL-AS7-02
PL-AS7-03

Ukuran Majelis: 1855 * 865 * 1350mm

Miring: 0-15%: Konfigurasi standar

Bahan: Baja

Jenis Kelamin: Unisex

Nomer Model: PL-AS7

Ukuran Mlaku Efektif: 520 * 1350mm

Motor: 4,5 motor HP DC

Jeneng merek: PULO

Set Kombo Ditampa: 0

Fungsi: Detak jantung

Is_kustomisasi: Ya

Jenis Mengemudi: Listrik

Daftar Kemasan: 1810 * 900 * 440mm

Lipat: ya

PL-AS7-04
PL-AS7-05

Tampilan konsol: Kacepetan, Mlaku, Mileage, Detak jantung

Jinis Layar: Layar LCD

Jembar: Luwih saka 50cm (Kalebu)

Bantalan beban: 0-150 kg

Detail Kemasan: Karton coklat 5 Lapis sing Diekspor nganggo tas PE, Kardus, Treadmil anyar poli-busa

Wektu timbal

1-68 Setel 40 dina

68 Set Negotiable

Spesifikasi

Papan Asal: Fujian, China

Jeneng merek: PULO

Nomer Model: PL-AS7

Tampilan Konsol: Layar Warna Multi Fungsi 15.6 Inci

Miring: 1-15%

Lipat: Ya

Tes Heart Rate: Ya

NW (kg): 103

GW (kg): 115

PL-AS7-06

Jarak Kacepetan: 1.0-18.8km / jam

Tampilan Konsol: Kacepetan, Wektu Mlaku, Mileage, detak jantung,

Motor: 4,5 Motor Motor Motor HP DC

Ukuran mlaku sing efektif: 520 * 1340mm

Ukuran Kemasan: 1810 * 900 * 440mm

Ukuran Majelis: 1855 * 865 * 1350mm

Bantalan Beban: 150kg

PL-AS7

GREY LEVEL TREADMILL

Tapak trepan Komersial Ringan

Konfigurasi kebak kemewahan

 

103 kg Bobot net

150kg prewangan

Area mlaku 52 * 135cm

Jarak kacepetan 1.0-18.8km / jam

 

Layar warna HD 18.5 inch wifi HD

Mlayu Nalika nonton film nggawe sampeyan mlaku 5 kilometer tanpa sadhar, Desain panggil sekitar, kabeh data Olahraga bisa dideleng ing tampilan lengkap.

Sandhangan tangan keamanan gaya ngarep Tindakake kebiasaan nyekel tangan nalika mlaku, Trep kanggo ngontrol layar, kepenak dipengini,

Pangukuran detak jantung sing dicekel tangan Tahan lengen tangan kanggo ngawasi kahanan fisik sampeyan kanthi nyata.

 
Sabuk sing nganggo lapisan multi-panyerepan bisu lan kejut

Lumahing tahan ageman

Lapisan nyuda kebisingan

Lapisan penguatan Kekuwatan Tinggi

Lapisan panyerepan kejut EVA

Lapisan Dhukungan Kekuwatan Dhuwur

FAQ

P: Sepira suwene supaya pesanan rampung lan dikirim?

Sawise pesenan transaksi rampung, biasane kita selehake pengiriman sajrone telung jam, oh, yen volume pesenan akeh nalika preinan utawa kegiyatan, bakal ana wektu tundha.

P: Apa aku bisa mulihake barang yen ora wareg kuitansi?

Ya, Yen panuku ora wareg sajrone pitung dina sawise nampa produk, kita ora duwe alasan kanggo bali utawa ijolan barang.

P: Apa ana diskon kanggo nawakake lager?

Ya, Miturut pesenan sing beda-beda, kita duwe macem-macem aturan, luwih gedhe urutane, Diskon luwih gedhe.

PL-AS7-01
PL-AS7-07
PL-AS7-08
PL-AS7-09
PL-AS7-10
PL-AS7-11
PL-AS7-12

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan