Pabrikan Cina Pabrik profesional 2020 treadmill gaya anyar

China Manufacturer Professional factory 2020 new style treadmill

Katrangan singkat:

Pelabuhan: FOB FUZHOU PORT: FOB NINGBO PORT;
Ketentuan Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
Kemampuan Suplai: 500 Sets / Sets saben dina, Kustomisasi Logo dijaluk (MOQ 100 SET)
Papan Asal: Fujian China,
Tes Tingkat Panas: Tangan dicekel

Detail Produk

Tag Produk

PL-A18 (1)

Detil Cepet:

Pelabuhan: FOB FUZHOU PORT: FOB NINGBO PORT;

Ketentuan Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T

Kemampuan Suplai: 500 Sets / Sets saben dina, kustomisasi Logo dijaluk (MOQ 100 SETS)

Papan Asal: Fujian China,

Tes Tingkat Panas: Tangan dicekel

Jarak Kacepetan: 1.0-18.8 km / jam

Aplikasi: treadmill omah

Nomer Model: PL-A18

PL-A18-02
PL-A18-03

Werna: Putih Ireng

Jeneng Produk: PULO

Bahan: Plastik, Baja

Jenis Kelamin: Unisex

Jeneng merek: PULO

Tenaga Motor: 4,5 Motor Motor Motor DC DC

Fungsi: Detak jantung

Tipe: Treadmill

Ukuran Mlaku: 520 * 1360mm

Is_kustomisasi: Ya

Jenis Mengemudi: Listrik

Lipat: Ya

Bobot pangguna maksimal: 0-150KG

Tampilan Konsol: 7 "LCD Biru / 10.1" TFT / 15.6 TFT

PL-A18-06
PL-A18-05

Tipe Layar: Layar Kapasitas

Jembar: Luwih saka 50cm

Miring: 0-15%

Detailing Packing: Karton lapisan 5 coklat sing diekspor nganggo tas PE, Kardus, treadmill anyar Poli-busa

Nggoleki sampurna——Kita nggatekake supaya treadmill dadi ayu, sampeyan fokus supaya bisa dadi ayu.

A18 PULUO Super Quiet Home Treadmill listrik kanthi fungsi mbalikke.

4,5 HP Ngirit energi.

4,5 HP Super bisu Ngirit energi super Ora prelu diopeni.

Sabuk sing nganggo lapisan multi-panyerepan bisu lan kejut.

PL-A18-07
PL-A18-08

Sabuk sing nganggo lapisan multi-panyerepan bisu lan kejut

Lumahing tahan ageman

Lapisan nyuda kebisingan

Lapisan penguatan Kekuwatan Tinggi

Lapisan panyerepan kejut EVA

Lapisan Dhukungan Kekuwatan Dhuwur

Proses Produksi

Pemotongan Bahan Bending Welding Turner Drilling Polishing Cat Sparing Assembly Sewing.

FAQ

P: Apa jinis pengiriman sampeyan?

A: Kanthi segara, liwat udara, kanthi dharatan, kanthi ekspres internasional lan liya-liyane, kita bisa mbantu nggoleki perusahaan maju kanthi layanan sing apik lan kompetitif.

P: Kepiye carane mbayar?

A: T / T, L / C, West Union, PayPal lan liya-liyane.

P: Kepiye babagan wektu pangiriman?

A: Biasane wektu pangiriman yaiku 25-30 dina sawise nampa setoran, gumantung karo urutan jumlahe.

P: apa MOQ?

A: Urutan minimal jumlah yaiku 1 set.

P: Kepiye layanan sawise sampeyan?

A: Kita bakal ngirim komponen kanthi gratis kanggo ngganti sing rusak sajrone masa garansi.

P: Apa sampeyan menehi saran yen menehi saran babagan ukuran gym

A: Mesthi, Kita duwe pengalaman.

PL-A18-01
PL-A18-09
PL-A18-10
PL-A18-11
PL-A18-12
PL-A18-13

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan