Mesin Mlaku Peralatan Komersial Komersial Treadmill Bermotor Listrik

Commercial Gym Equipment Running Machine Folding Electric Motorized Treadmill

Katrangan singkat:

Pelabuhan: FOB FUZHOU PORT; FOB NINGBO PORT
Ketentuan pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
Kemampuan Suplai: 500 set / set saben dina
GW / NW: 104 kg / 89 kg
Papan Asal: Fujian China
Tes denyut jantung: Genggem

Detail Produk

Tag Produk

PL-AS8 (1)

Detil Cepet:

Pelabuhan: FOB FUZHOU PORT; FOB NINGBO PORT.

Ketentuan pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T

Kemampuan Suplai: 500 set / set saben dina

GW / NW: 104 kg / 89 kg

Papan Asal: Fujian China

Tes denyut jantung: Genggem

Jarak Kacepetan: 1,0-20 km / jam

Aplikasi: omah

PL-AS8-02
PL-AS8-03

Jenis Kelamin: Unisex

Nomer Model: PL-AS8

Ukuran Mlaku Efektif: 520 * 1860mm

Motor: 4,5 Motor Motor Motor HP DC

Jeneng merek: PULO

Set Kombo sing ditawakake: 0

Fungsi: Detak jantung

Is_kustomisasi: ya

Tampilan Konsol: Kacepetan, Mlaku, Mileage, Detak jantung.

Jinis Layar: Layar LCD

Jembar: Luwih saka 50 cm (kalebu)

Beban Beban: 0-130kg

Miring: 0-18%

Detailing Packing: Karton lapisan 5 coklat sing diekspor nganggo tas PE, Kardus, treadmill anyar umpluk

PL-AS8-04

Wektu timbal

1-68 Setel 40 dina

68 set Negosiasi

Spesifikasi

Papan Asal: Fujian, China

Jeneng merek: PULO

Nomer Model: PL-AS8

Tampilan Konsol: Akrilik visuaizetion tanggal 7 Windows

Miring: 0-18%

Lipat: Ya

NW (kg): 89

GW (kg): 104

PL-AS8-05
PL-AS8-06

Jarak Kacepetan: 1.0-20.0 km / jam

Tampilan Konsol: Kacepetan, Wektu Mlaku, Mileage, Tingkat panas

Motor: 4,5 motor HP DC

Ukuran mlaku sing efektif: 520 * 1500mm

Ukuran Kemasan: 1810 * 900 * 440mm

Ukuran Majelis: 1547 * 740 * 1295mm

Ukuran Lipat: 1830 * 860 * 1350mm

Beban Beban: 130kg

Tapak bisnis mewah

Paling apik kanggo sampeyan, treadmill profesional PL-AS8

Sabuk sing nganggo lapisan multi-panyerepan bisu lan kejut

Lumahing tahan ageman

Lapisan nyuda kebisingan

Lapisan penguatan Kekuwatan Tinggi

Lapisan panyerepan kejut EVA

Lapisan Dhukungan Kekuwatan Dhuwur

PL-AS8-07

FAQ

P1: napa milih kita?

A1: Kita duwe pengalaman 10 taun babagan perdagangan internasional.

A2: Pancen cepet wektu pengiriman.

P2: Apa kiriman pesanan sampeyan supaya akeh?

A: Umume, butuh 30-45 dina kerja sawise nampa pambayaran sadurunge, wektu pangiriman tartamtu gumantung karo barang lan jumlahe pesenan.

P3: Kepiye carane bisa mbayar kanggo tuku?

A: Kita nampa transfer bank T / T, L / C nalika dideleng, Paypal, Western Union, lan Pembayaran liwat Alibaba, (sampeyan bisa milih cara sing paling cocog kanggo sampeyan)

Q4: Cara pangiriman aksesoris:

A1: Kirim menyang sampeyan kontainer barang liyane.

A2: Yen aksesoris dibutuhake banget, bisa dikirim kanthi ekspres, lan barang kasebut ditanggung dening pihak sing adol.

PL-AS8-01
PL-AS8-08
PL-AS8-09
PL-AS8-10
PL-AS8-11
PL-AS8-12

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan