Rega pabrikan mlaku-mlaku kanthi mesin mlaku treadmill listrik kanthi Treadmill USB

Manufacturer price home fitness walking running machine electrical treadmill with USB Treadmill

Katrangan singkat:

Pelabuhan: FOB FUZHOU PORT; FOB NINGBO PORT;
Ketentuan pambayaran: L / C; D / A; D / P; T / T;
Kemampuan Suplai: 500 Set / set saben dina
Papan Asal: Fujian, China
Tes detak jantung: Genggem

Detail Produk

Tag Produk

PL-B20S (1)

Detil Cepet

Pelabuhan: FOB FUZHOU PORT; FOB NINGBO PORT;

Ketentuan pambayaran: L / C; D / A; D / P; T / T;

Kemampuan Suplai: 500 Set / set saben dina

Papan Asal: Fujian, China

Tes detak jantung: Genggem

Jarak Kacepetan: 1.0-18 KM / H

Aplikasi: omah

PL-B20S-02
PL-B20S-03

Ukuran Majelis: 1920 * 865 * 1340mm

Miring: 0-15%: Konfigurasi standar

Ukuran Lipat: 1120 * 865 * 1660mm

Bahan: Baja

Jenis Kelamin: Unisex

Nomer Model: PL-B20

Ukuran Mlaku Efektif: 1410 * 520mm

Motor: 1,75-4.5 HP

Jeneng merek: PULO

Set Kombo Ditampa: 0

Fungsi: Detak Jantung

Is_kustomisasi: Ya

Jenis Mengemudi: Listrik

Ukuran Packing: 2010 * 950 * 380mm

Lipat: Ya

PL-B20S-04
PL-B20S-05

Tampilan Konsol: Kacepetan, Wektu Mlaku, Mileage, detak jantung,

Jinis Layar: Layar LCD

Jembar: Luwih saka 50cm (Kalebu)

Bantalan beban: 140 kg

Detail Kemasan: Karton lapisan 5 coklat sing diekspor nganggo Kantong PE, Kardus, treadmol anyar umpluk.

Wektu timbal

1-68 Setel 40 dina

68 Set Negotiable

Spesifikasi

Papan Asal: Fujian, China

Jeneng merek: PULO

Nomer Model: PL-B20S

Tampilan konsol: Layar LCD HD 10.1 Inci

Miring: 1-15%

Lipat: YES

Tes denyut jantung: Ya

Jarak kacepetan: 1,0-18 km / jam

Tampilan konsol: Kacepetan, wektu mlaku, jarak tempuh, Detak jantung,

Motor: 1,75-4.5 HP

Ukuran mlaku sing efektif: 1410-520mm

Ukuran Packing: 2010 * 950 * 380mm

Ukuran Majelis: 1920 * 865 * 1340mm

Ukuran Lipat: 1120 * 865 * 1660mm

Bantalan beban: 140kg

 

PL-B20S

Tapak listrik

PULO omah komersial sing digunakake nggunakake treadmill mufti-high-end treadmill listrik high-end

Apik banget katon komersial

Bantalan 140 KG

Cocog kanggo gym, kantor, omah mewah

Kita nggatekake supaya treadmill dadi ayu, sampeyan fokus supaya bisa dadi ayu.

 

4,5 SAVING ENERGI HP

4,5 HP Super bisu Ngirit Super Energi Ora ana pangopènan

 

Sabuk sing nganggo lapisan multi-panyerepan bisu lan kejut

Lumahing tahan ageman

Lapisan nyuda kebisingan

Lapisan penguatan Kekuwatan Tinggi

Lapisan panyerepan kejut EVA

Lapisan Dhukungan Kekuwatan Dhuwur

FAQ

P: Mesin apa sing dadi bisnis utama sampeyan?

A. Kita duwe spesialisasi ing treadmill omah lan komersial nganti pirang-pirang taun,

2. T: Suwene wektu pangiriman sampeyan?

A. umume ana 5-10 dina yen barang wis stok, utawa 20-30 dina yen barang ora ana ing stok, miturut jumlah,

3. T: Apa sampeyan nyedhiyakake conto warna kanggo panting lan kulit, gratis utawa ekstra?

A. Ya, Kita bisa menehi conto warna sadurunge produksi massal, lan gratis,

4. T: Kepiye sawise layanan dodolan?

A. Kita duwe tim profesional sawise adol, nawakake video lan foto kanggo dirakit lan dirawat.

5. Apa kita bisa sijine logo ing mesin?

A; Ya, Kita nampa layanan OEM, Kita bisa mbantu nyithak logo sampeyan, banjur sampeyan bisa nyelehake logo ing mesin,

PL-B20S-01
PL-B20S-06
PL-B20S-07
PL-B20S-08
PL-B20S-09
PL-B20S-10
PL-B20S-11

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan