Ulang tahun minangka dina sing ora bisa dilalekake kanggo kabeh wong. Kepiye sampeyan bisa ngirim kanthi tenang?

Ulang tahun minangka dina sing ora bisa dilalekake kanggo kabeh wong. Kepiye sampeyan bisa ngirim kanthi tenang? Kita bakal ngelingi dina khusus sampeyan. Ing wulan Agustus, Puluo khusus nyiapake pesta ulang taun sing sederhana lan nyenengake kanggo kanca-kanca sing duwe ulang taun Juli lan Agustus!

news3-pic1

Ing saben pesta ulang taun karyawan ing Prolog, ukara sing ringkes minangka ulang taun sing nyenengake ngasilake panjaluk sing paling anget saka kabeh anggota kulawarga. Nasib ngidini kita kumpul ing taun-taun sing paling ayu, ninggali kenangan sing ora bisa dilalekake ing kene, lan nuduhake wektu seneng.

Pesta ulang taun karyawan, tresno sing paling kuat, katresnan sing paling jero!

Pesta ulang taun paling anget dianakake kanggo sing paling istimewa!

Pesta ulang taun dianakake dening Pak Hong, lan perusahaan nyiapake kue lan teh sore kanggo para karyawan. Kabeh karyawan nyanyi lagu ulang taun, nyebul lilin, lan ngethok jajan kasebut. Kabeh wong seneng lan seneng.

Bintang ulang taun nggawe ucapan ulang taun: bejo banget, ing taun-taun sing paling ayu, kita bisa ketemu ing provincetown. Ing dina mbesuk, Ayo padha bebarengan lan kerja bareng! Ing jaman perjuangan, Gawe masa depan sing luwih apik!

news3-pic2
news3-pic3
news3-pic4

Ing Puluo, pesta ulang taun rutin dianakake kanggo karyawan, saengga karyawan bisa ngrasakake perhatian saka perusahaan, negesake lan matur nuwun amarga kerja keras jangka panjang, kabeh wong kumpul kanggo komunikasi karo siji liyane, ora mung ningkatake kekancan. , nanging uga luwih ngiyatake Ngapikake kohesi tim, ora mung memperkaya urip spiritual lan budaya para karyawan, nanging uga bisa nambah rasa duweke karyawan. Kita pitados bilih ing dinten mbesuk, kanthi upaya gabungan kabeh karyawan Puluo, kita bakal nggawe swasana kerja persatuan, kerja sama, harmoni, positif, lan katresnan.


Wektu kiriman: Dec-07-2020